9 aprilie 2012

FOTO Şumudică : "Ne-a executat în direct, ca pe Ceauşescu!" =)))


By on 4/09/2012 10:31:00 p.m.

Sumudica a inebunit dupa meciul pierdut contra Chiajnai care mai bifeaza un meci dubios in mandatul Reghe-Prodan ,un mandat manjit cu blaturi,scandaluri,pariuri si mafie.Echipa-sat Chiajna a beneficiat din plin de "aportul" arbitrilor care au anulat un gol eronat Brasovului in timp ce Concordia a marcat un gol din offside cat drumul de la Calafat la Baicoi.

"Toată lumea ţipă de arbitri. Pentru mine echipa nu a pierdut acest joc. Ceea ce s-a întâmplat astăzi este strigător la cer. De la 7 ani sunt pe terenul de fotbal şi îmi dau seama de maniera de arbitraj. La doi a fost off-side clar şi gol valabil pentru noi în prima repriză. Am demonstrat că jucăm fotbal, am avut un ritm extraordinar, am făcut o propangandă bună fotbalului. Vreau să-l întreb pe domnul Crăciunescu până când îşi vor mai bate arbtrii joc de noi. De data asta a fost manieră clară în favoarea Chiajnei. Un stadion întreg mi-a strigat: "Şumudică scoate echipa". Dacă vom juca aşa vom scapă de retrogradare, nu avem cum să fim dezavantajaţi la fiecare meci. Execuţie în direct" a spus in spume Marius Sumudica dupa partida facuta zdrente de brigada trimisa parca in misiune la Brasov!

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com