31 martie 2010

Gigi Becali suporter-boschetar:)))


By on 3/31/2010 02:10:00 a.m.


Emisiunea Replay, de pe TVR 2, a difuzat imagini din '94 cu
Gigi Becali, care la Mondialul din SUA stătea în rînd cu suporterii "naţionalei" şi se uita cu admiraţie la jucători.In Imagini se poate observa un Gigi Becali simplu suporter stand in soare si transpiratie asteptand sa ii priveasca mai de aproape pe idolii lui fotbalistii echipei nationale a Romaniei.In alta imagine intr-o multime de oameni mai putem observa pe varul samsar al aceluiasi Gigi, Victor Becali ,cu o palarie de taran care culege struguri la Chiajna si vinde bilete la cinema pe sub mana la Patria.

"Mai există imagini şi de la Mondialul din Italia '90, cu Gigi Becali stînd şi aşteptînd autocarul echipei naţionale, sperînd să fie băgat în seamă de jucători. Atunci avea mustaţă şi un lanţ gros la gît"
Marian Olaianos, realizatorul emisiunii Replay

"Eu mi-aduc aminte de Gigi Becali cu puţin înainte de Revoluţie, cînd îl chema Hagi în Ghencea să ne aducă brînză, iaurt şi lapte de oaie. Cumpăram de la el cam o dată pe lună"
Adrian Bumbescu, fost fundaş Steaua

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com