22 aprilie 2010

Timisoara a redeschis 'Valiza': "Sa-i retrogradeze"


By on 4/22/2010 11:46:00 a.m.

"Am depus o cerere pentru redeschiderea cazului 'Valiza'. Daca va fi refuzata, vom sesiza Comisia de Disciplina de la FIFA si de la UEFA. Luam ca etalon cazul celor de la FC Arges, unde s-a dovedit mita in rechizitoriu.

Avem rechizitoriul din cazul Stelei, ori ies nevinovati, ori sa-i retrogradeze. Vom merge pana la capat, cei vinovati sa plateasca. Vrem ca acest caz sa fie judecat precum cel al lui FC Arges", a spus Marian Iancu la sportro.

Patronul banatenior a mentionat ca nu va avea nici o remuscare in cazul in care Steaua va fi retrogradata. "Echipe mult mai mari decat Steaua au luat-o la vale si au avut puterea sa revina mai curate", a mai afirmat Iancu.

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com