23 mai 2012

Noul director sportiv al Stelei : Are patru clase si cunostinte de doua. Nu poate sa lege o fraza cu subiect si predicat. :))


By on 5/23/2012 02:13:00 p.m.

Dupa demisia lui Narcis Raducan , Ursul aka Cneazul din Pipera aka candidat la primarie , a inregimentat in armata sa de breji si ursi cu frunte lata un om la fel de bine instruit si crescut precum insasi "Ursul" din Pipera.

FOTO: Omul cu 4 clase si cunostinte de 2 ca trenu`! Noul analfabet din Pipera.
Aurelian Babuţan,caci despre el este vorba , a fost adus de la Chiajna pentru a-l suplini pe Narcis Raducan care a dezertat de buna voie din armata "Ţânţarului. Babuţan aka Meclă de Ţăran , este cunoscut de apropiati ca un om mediocru si anost din punct de vedere al pregatirii spirituale si nu numai.

Babuţan mergea pe camp cu oile de care avea grija tatal sau, cioban din Bistrita ,si a reusit sa termine doar 4 clase. Are patru clase si cunostinte de doua. Nu poate sa lege o fraza cu subiect si predicat ,spun apropiatii noului berbec din Pipera via Păşune Ghencea.

Ba mai mult,dupa experienta ca cioban , Babuţan (nu Bahmuţan)  a plecat in Spania la cules....de portofele. "Tinea de sase la alba-neagra prin Spania! mai spune apropiatul pentru ziarul evz.ro


Steaua este o sansa unica in viata. Nu vreau sa vorbesc, nu vreau sa apar la televizor. Nu pentru asta am venit. Doresc sa facem treaba si atat - Aurelian Babutan.

*nota  = Ursul ,Cneazul = Gigi Becali el Ciobandante

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com