9 august 2012

FC Vaslui a fost spulberata de Fenerbahce in Turul 3 al Ligii Campionilor!


By on 8/09/2012 12:35:00 p.m.

Echipa domnului Porumboiu,a visat frumos dupa turul unde a smuls un 1-1 cu turcii de la Fener. Faptul ca turcii nu au inceput inca campionatul si de abia au terminat pregatirile s-a vazut in primul meci,dar cu o saptamana trecuta peste ei, turcii au aratat omogenitate si siguranta mai mare ca in tur. Dirk Kuyt a facut spectacol si dat foc la grajdurile vasluiene cand a realizat o dubla. Si Moussa Sow nou intrat in minutul 86 , nemancat si nebaut dupa Ramadan, a reusit e executie care l-a "demis" pe Dani Coman din poarta echipe de langa Colinele Tutovei.


La un alt pol s-a aflat echipa ungurului Arpad Paszkany ,care a reusit calificarea dupa un 2-1 in deplasare dar cu mai mari emotii decat pare scorul 3-1 la general.Omul din tara cu criza financiara ,Kapetanos a reusit un gol nesperat in minutul 45 in finalul primei reprise cand echipa din "orasul unguresc" (sa-l citam pe Vass) era drastic "calarita" de catre modestii cehi.


In aceasta seara insa, echipa dintre cimitire ,Steaua Bucuresti , are de intors scorul de 0-1 din tur impotriva bucatarilor din Tarnava (sau Tarnaveni).

Rapid insa joaca un amical cu Heerenveen care a expulzat-o din Europa saptamana trecuta cu un 4-0 sec in Olanda.Adeptii lui Sabau promit sa faca un joc bun chiar daca nu mai au sanse la calificare, o victorie ar linistii apele sub Podul Grant.

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com