27 martie 2013

Chiriterci - Olanda 4-0 Romania !


By on 3/27/2013 12:50:00 p.m.

Dupa remiza de la Budapesta , 2-2 cu Ungaria , presa si jurnalistii din Romania ,  au facut o pleiada impotriva lui Victor Piturca si nefolosirii tuturor stelistilor in nationala Romaniei.Acestia cu Grasanovici,Naum si Vochin in frunte , au facut o propaganda demna de "Epoca de Aur"  pentru titularizarea celor 9 jucatori de la Steaua care sa creeze "scheletul stelei la nationala".

Ba mai mult , Gigi Becali a plecat personal la Amsterdam pentru  a-l convinge pe selectioner sa ii titularizeze toate "gloabele". "Satana" s-a conformat si a inceput cu o echipa compusa din 85% jucatori de la Steaua (Gardos.Chiriches,Pintilii,Bourceanu,Tanase,Adi Popa + Chipciu care a intrat in min 70).

Acestia au avut o prestatie lamentabila in frunte cu centrul defensiv "facut avioane" de Robben si Van Persie,cu un Gardos catastrofal cu faulturi repetate + 1 penalty in careu,cu un Tanase care a terminat benzina in min 30.

Ceea ce a iesit in evidenta ,este faptul ca jucatorii care zburda meci de meci la Steaua si alearga si se tavalesc uneori si 120 de minute , au fost parca lipsiti de vlaga poate si din lipsa Gatorade si Lukozade dar si a ceaiurilor cu gust de urina din pungulitele de plastic "baubile" la pauza.

In fine , "scheletul" mult dorit si cerut de presa din Romania impreuna cu "marii" oameni de fotbal Balaci,Dragomir,Becali a fost realmente un schelet pe teren impotriva Olandei.

1 japkomentarii:

  1. Mi-a dezamagit in totalitate evolutia Nationel. Tare ma tem nu noi fi aceasi care vor juca barajul. Dupa o infrangere asa de rusinoasa Piturca trebuia sa - si dea demisia. Din onoare, nu pentru ca Mitica cere de la el.

    RăspundețiȘtergere

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com