29 octombrie 2013

Ionut Chirila nu e "caine" , e javra!


By on 10/29/2013 01:05:00 p.m.

Profesorul Ionut Chirila , cum ii spune primarul de la Chiajna , a venit in Stefan Cel Mare cu Concordia cu ganduri pasnice , laudand Dinamo si spunand ca ramane dinamovist pana la moarte. Dupa meci ,o infrangere, Ionut Chirila , analfabetul cu cap de porc , a zbierat din toti bosogii ca Dinamo l-a furat cu arbitrii , si tot Dinamo e rusinea Romaniei in materie de arbitraj.
Culmea cum acesti dinamovisti de mucava ,plecati in exil pentru ca si-au aratat limitele ,nu izbucnesc niciodata cand Steaua , in teorie adversara oricarui dinamovist adevarat , ii face cu arbitrajul de la brau in jos. Nu mai departe de azi ,aflam ca Steaua are minim 15 puncte facute cu ajutorul arbitrilor , meciuri decise la doar 1 gol marcat din offside sau fault in atac(vezi ceahlaul,brasov,gaz metan,etc).


Desigur ,Miriuta ,si el un mare suporter dinamovist, a tacut malc cand a fost calcat in picioare ca pe vremea lui Pauker de arbitrii la meciul cu Steaua.Nici brasovenii nu au urlat foarte tare ,sa nu mai vorbim de gazari.

In meciurile cu Steaua, adversarii declara inca cu o saptamana inainte de partida ca nu au nici o sansa si se duc ca la circ , desi majoritatea meciurilor s-au dovedit extrem de echilibrate,macar privind scorurile (2-1 cu Ceahlaul,2-2 cu Gaz Metan, 2-1 cu Brasov,1-0 cu Vaslui,2-1 cu Botosani,etc).

In schimb cand aceasi adversari joaca contra lui Dinamo, se gandesc doar la cele 3 puncte  si eventual chiar sa o umileasca pe echipa "cainilor" in "Groapa" .
Desi este mai aproape de retrogradare decat de podium , cu 3 victorii in 11 etape pana ieri , Dinamo e vazuta ca echipa care trage cu arbitrajele , culmea , echipa care castiga partide si zeci de puncte si cu ajutorul arbitrilor , si e aproape sa incheie socotelile , steaua , nu e trasa de urechi decat sporadic de un Vochin aflat in conflict deschis cu Reghecampf sau un Mironica usor timid de multe ori ,aflandu-se in fieful stelei (trustulpro).

Putem trage singuri concluziile ca cei care se dau mari dinamovisti dar vin sa umileasca Dinamo ,macar declarativ , nu sunt "caini" sunt doar niste javre !

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com