27 ianuarie 2011

Stoichita alungat cu pietre si demis de la AEL Limassol


By on 1/27/2011 10:31:00 p.m.


Vazut ca un Mesia acum 7 luni in campionatul romanesc la Steaua,Mihai "Lippi" Stoichita a fost alungat cu pietre si sticle de la echipa cipriota AEL Limassol.Desi a fost demis in aceasta seara de la echipa cipriotilor,fanii nu au mai avut rabdare si l-au izgonit de la stadion cu pietre si sticle.De asemenea fanii au distrus mai multe masini din jurul bazei de pregatire.Politia s-a prezentat de urgenta la fata locului si l-a ajutat pe Stoichita sa iasa in siguranta, fara sa aiba nevoie de ingrijiri medicale.
In ultimii ani Stoichita a activat la echipe ca "cârpã" la cluburile Steaua,Aris si AEL Limassol si Astra.
Stoichita este doar unul dintre zecile de "cârpe" care activeaza sub numele de antrenori in strainatate si se intorc cu coada intre picioare in campionatul national unde sunt vazuti ca zei si antrenori de valoare si "cu experienta".

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com