27 ianuarie 2011

Zmei cu amatori , miei cu profesionisti!


By on 1/27/2011 10:58:00 p.m.

Plecate in Antalya pentru a face pregatirea de iarna inaintea returului de campionat, echipele romanesti se fac de ras o data la doua zile in meciurile amicale.Daca in primele 2 meciuri amicale disputate contra unor amatori din liga a 5 a din germania si olanda (steaua v hoffenheim 2 ,CFR v horst) echipele romanesti au facut "senzatie" in urmatoarele amicale s-au umplut de ridicol cand au dat de niste echipe profesioniste aflate in primul esalon in campionatele lor.

Steaua - Kapfenberg 1-1 - dupa partida cu bucatarii din liga a 5 a castigata cu 2-0 ,echipa cu stadionul situat intre cimitire a reusit doar o remiza cu locul 9 din campionatul Austriei.

CFR - Metalurg Doneţk 2-4 - fericiti si entuziasmati dupa victoria cu 13-1 impotriva macelarilor din satul olandez Ermelo,cei supranumiti de catre ziarul nemtesc Bild "Blatistii",au dat fata in fata cu reactiunea si au incasat 4 goluri de la Metalurg Donetsk (locul 9 ukraina).

Poli - Poznan 0-2 - echipa patronata de catre omul parca creat dupa chipul si asemanarea lui Jabba the Hutt din Razboiul Stelelor,a fost invinsa fara drept de apel de catre Lech Poznan(locul 10 din Polonia)

Dinamo - Austria Viena 0-3 - aflati la prima partida amicala din stagiul de pregatire,echipa cu singurul stadion din lume pe care nu exista atmosfera a pierdut la scor de neprezentare cu Austria Viena (locul 2 din campionatul Austriei).

In alte partide amicale jucate ,Rapid a invins pe Dnepr (locul 9 din Belarus) si a pierdut la penalty-uri cu Rosenborg (campioana Norvegiei)

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com