10 septembrie 2011

Ce rusine!Blat ca pe vremea cand Padureanu si Pinalty erau pionieri!Otelul a intors armele cu CFR!Porumboiu oracol!


By on 9/10/2011 12:20:00 a.m.

Ce parea a fi o noua bomba aruncata de Porumboiu,a devenit vineri seara un blat ordinar televizat si realizat in direct fara pic de jena.Roluri principale fost personaj important din cooperativa anilor 90 Marius Stan ,cel care a asigurat titlul de campioana Otelului anul trecut prin blaturi si jocuri de culise si Iuliu Muresan ,taticul CFR-ului ,regele blaturilor "new age".


Inca din minutul 1 al partidei cand CFR a deschis scorul prin Ronny , partida a fost stampilata cu "meci-parodie"!O echipa Otelul Galati pe post de curva care primeste lovituri de penis din toate pozitiile.Patru boabe a administrat echipa lui "Arpad" prietenului "Stan",practic Otelul platind o datorie veche de anul trecut cand CFR si-a ridicat fusta in meciul retur in meciul direct asigurand 3 puncte echipei lui Marius Stan iar etapa urmatoare CFR a luptat pana la ultima suflare sa invinga Vasluiul lui Porumboiu!

Porumboiu : "Şi-au plătit datoriile, au reînviat cooperativa"

Porumboiu : "Nu am vazut meciul,ar fi insemnat sa il vad in reluare! "

Arpad : "Etapa viitoare avem amical cu Vaslui!"

Muresan : "Nici Porumboiu nu putea sa ghiceasca scorul asta. Nu sunt cofetar sa fac blaturi"

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com