26 septembrie 2013

Fariseii din presa sportiva ! "Voi ati creat acesti monstrii,acum vreti sa ii opriti"


By on 9/26/2013 11:35:00 a.m.

Perversitatea prinde cote alarmante in ultimul timp in presa sportiva din Romania.Deontologia a ajuns la apogeu in aceste zile in care ,"geniile" care au inventat "balacareala" in presa sportiva incearca sa se dezica de monstrii creati,promovati si adulati atatia ani de zile.

Campania "anti-monstrii" a inceput luni cu MM Stoica , care a fost pus la zid pentru renegarea fostelor glorii si nerecunoasterea meritelor unora ca Ienei,Iordanescu,Tudorel Stoica,etc.
Articolele anti-stoica au ajuns la cota alarmanta in 2 zile iar "lautarii" presei au mai prins si ei un subiect de scandal in care sa-l faca muci pe managerul Stelei.

Campania a continuat miercuri si joi cu cele doua ziare de sport care au declarat-o "persona non-grata" pe Anamaria Prodan. Aceasta din urma fiind o invitata de casa la postul sport.ro ,unde chiar marti seara se lingusea cu  Ioana Cosma si Mironica vorbind ca niste amici din tinerete "Ioana,Mihai si Ana".

Nu incerc sa le caut alibi sau sa le iau apararea acestor monstrii care acum sunt renegati. Ce incerc eu sa spun , e ca si MM Stoica si Prodanca au fost tinuti la sanul presei si au vandut multe multe ziare prin aparitia lor in aceste publicatii exclusiv prin scandaluri dar si accesari ale siteurilor respective.
Sigur e bine si cu deontologia,integritatea,bunul simt,libertatea presei,quality ,dar de ce tocmai acum dupa mai bine de 10 ani cu lins in fund la adresa acestor personaje?
Si de ce e nevoie de inca o coperta cu respectivul personaj prin care sa anunti ca de maine nu mai apare in ziar dar azi ii dedici prima pagina si titlul zilei?
A fost nevoie de flegma lui Giovani pe obrazul lui Terzian ca sa il opriti pe gibon sa mai apara la tv , a fost nevoie ca AMP sa va doreasca moartea pe un site de socializare ca sa o renegati dupa ce in urma cu o zi ea era "Ana".
Nu ar fi mai bine sa cerneti mizeriile inainte sa le publicati si sa le faceti celebre ca mai apoi sa va para rau ?
Ganditi-va si la sanatatea presei nu doar la accesari si la rating !

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com