23 septembrie 2013

Stan si Bran din Stefan Cel Mare. Unchiul Securache si nepotul Negoita pun Dinamo pe butuci!


By on 9/23/2013 10:16:00 p.m.

Asa cum am anticipat inca de acum fix 2 luni intr-un editorial , Securache si nepotul sau Ionut Negoita , au reusit sa duca in prapastie Dinamo dupa doar 8 etape. In sezonul inceput in urma cu 8 etape , Dinamo sub bagheta fostului spion si securist Anghelache C-tin si a nepotului Ionut Negoita , a doborat noi recorduri negative ,  doar 9 puncte in 8 etape , locul 12 in clasament, niciunul dintre atacantii aflati in lotul primei echipe nu a reusit inca sa marcheze un gol iar exemplele negative pot continua. Un plus ramane numarul mare de fani veniti la partidele pe care Dinamo le-a jucat pe National Arena , oamenii fiind inca entuziasmati de plecarea lui Badea si Borcea.

Securache ,pare sa nu aiba habar cu ce se mananca fotbalul!

Dupa demisia lui Multescu si inscaunarea novicelui Flavius Stoican , care se vrea o carpa practic pentru "micul Ceausescu din loja" , Dinamo se pregateste de o iarna grea , iar zvonurile cum ca Badea si Borcea se vor intoarce precum haiducii sa "ia de la bogatii sa dea la saraci" nu sunt departe.


VEZI AICI EDITORIALUL DIN 27 IULIE 2013 , CARE ANUNTA MASACRUL LA DINAMO!

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com