3 aprilie 2014

Basarab Panduru ,acest Helenio Herrera cu muci la nas !


By on 4/03/2014 09:48:00 p.m.

Citind presa online din Romania in special cea de sport,poti sa vezi lucruri interesante dar de cele mai multe ori, de fapt de fiecare data , exista cate un dobitoc care da cu mucii-n fasole.
"Basarab Panduru, comentariu dur după PSG - Chelsea 3-1: "Mourinho a fost un căcăcios!" ,titreaza gsp.ro .
Hopa,i-auzi unde se ascundea micul Helenio Herera cu muci la nas,muscă pe barbă si rahat sub barbă!In studioul Dolcesport cu curul pe un taburet criticând titani ai antrenoratului care au schimbat faţa fotbalului in ultimii ani ,unii mai in bine alţii mai in rău. Insă tu ce ai făcut Panduru (care rimează cu curu) ? Nu cumva te-ai făcut de cacao la Vaslui,Farul,Timisoara,etc,etc? Atunci când tu te jucai de-a antrenorul, eu urmăream mereu etapa ştiind sigur că vei pierde fiecare partidă şi aşteptam să-ti ieşi din pepeni la conferinţa de presă ,mai un jucător injurat,mai o palmă peste ceafă,mai un ziarist lovit. E uşor să stai cu elefantul Dumbo,grădinaru si edy zelghin la căldurică cu curul pe scaun si să constaţi ce greşeli tactice a făcut un antrenor in timpul unei partide , practica ne omoara insa ,daca te bag in vestiarele unde Jose Mourinho "a făcut mamele să plângă" s-ar putea să te alegi cu una-n boaşe de-o să plângă mă-ta-n buletin.

Cuplul de aur Slughita-Pandi ,vremuri de mult apuse!

Ai şi şoricul gros băi Nică
, căci dacă aveai bun simţ ,măcar te limitai la autohtoni precum Regheblat,Flocea,Luce jr ,astia sunt barem de acelaşi nivel cu tine sau macar vorbesc aceasi limba si au mancat la fel ca tine banane uscate pe ziar,salam cu soia si ciorba de potroace.


1 japkomentarii:

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com