21 decembrie 2013

Ţiganul Marius Lacatus a fost ofertat de regele Dorin Cioaba pentru a conduce nationala de fotbal a ţiganilor!


By on 12/21/2013 11:59:00 p.m.

 Orice microbist roman,fie el din anii 90 sau 2000 chiar si inainte de 89 stie ca Marius Lacatus se trage din familie de ţigani,iar lozincile scandate de galeriile adverse (Lacatus esti un ţigan esti un fiu de boschetar) nu erau doar rautacisme sau scorneli.Insa etnia fiecarui individ mai ales a unor fotbalisti sau vedete a fost mereu subiect tabu in societatea romaneasca.
 Insa nu putem sa fim naivi sa credem ca un Lacatus,Ilie Dumitrescu,Nicolita,Petre Marin sau Adi Matei sunt suedezi sau islandezi. In fine, nu blamam pe nimeni pentru asta, insa e important ca fiecare sa isi accepte religia si etnia si sa o recunoasca atunci cand este cazul. Marius Lacatus este inca un exemplu negativ, nerecunoscand niciodata ca e un ţigan.
Acesta insa surprinzator a primit o oferta tentanta de la regele ţiganilor, Dorin Cioaba ,care incearca sa il convinga pe fratele sau de sange sa accepte oferta de a antrena ţiganii la echipa nationala a ţiganilor.

Ţiganii spera ca odata cu venirea lui Lacatus la nationala Ţiganilor,sa isi poata trimite copii sa fure mingii si echipamente de la antrenamente in schimbul banalului cersit!
"Eu vreau să-l conving până atunci pe Marius Lăcătuş, (...) în sensul de a deveni el antrenorul echipei naţionale. (...) Dacă Marius Lăcătuş va accepta să fie antrenorul echipei naţionale, atunci din cotizaţiile organizaţiei noastre, îl vom plăti. (...) Eu aş vrea să o facă, fără bani, pro bono, dar nu ştiu dacă acceptă aşa ceva. Pentru neamul lui ar putea să facă ceva, măcar pentru o perioadă, până găsim un alt antrenor. Eu cred că Marius nu
se gândeşte numai la bani", a spus Dorin Cioabă.

3 japkomentarii:

  1. adevarul e ca NU E. Esti prost informat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Marius Lacatus era ţigan get beget. Fiecare microbist de la Steagul Rosu Brasov, unde Lacatus si-a inceput cariera de fotbalist, stia acest lucru. Se stia si cati frati a avut (vreo 5 sau 7).

    RăspundețiȘtergere
  3. Mă întreb mereu dece oare nu recunosc că sunt țigani lăcătuș sau Ilie Dumitrescu sau Marcel Pavel

    RăspundețiȘtergere

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com