18 aprilie 2009

POPORUL A ALES: BARABAS ELIBERAT!


By on 4/18/2009 01:00:00 a.m.


Dupa 2 saptamani de arest preventiv,dupa 2 saptamani in care toata lumea l-a plans, saptamani in care televiziunile mogulilor au facut propaganda pentru latifundiar,saptamani in care Becali se victimiza si spunea ca el este "Iisus pe cruce" iar "Barabas e liber",se pare ca Becali iar a avut gura aurita si a stiut ca Barabas va fi eliberat inainte de paste,cea ce nu stia probabil(sau stia?!?) este ca Barabas este chiar el !

Ce spunea Becali cu 2 zile inainte de eliberare :
„Să mă ierte Dumnezeu că mă compar public cu Iisus pe cruce, eu la puşcărie şi hoţii liberi. Nu fac niciun păcat să spun acum că se aseamănă acest caz - păstrând proporţiile - cu povestea lui Pilat când a întrebat mulţimea pe cine să pună pe cruce, pe tâlharul Barabas sau pe Iisus Hristos. Hoţii sunt liberi, Becali, pe cruce. Îl rog pe Dumnezeu să îi ierte pe judecători şi pe procurori dacă au judecat crezând în sinea lor că sunt vinovat”.


"Tâlharul Barabas a fost eliberat în Vinerea Mare. Întrebat de Pilat din Pont pe cine să elibereze – pe Iisus sau pe Barabas – poporul iudeu l-a ales pe tâlhar, astfel că Iisus a fost răstignit pe cruce. "

20 japkomentarii:

  1. nu l-a mankat pusckaria pe fraier=( sadface

    RăspundețiȘtergere
  2. Da!..Doamne,dar si cataii mananca faramituri de paine de la masa stapanilor lor,lup oier in blana de oaie lumesc,cand sfantul Iosif din Arimateea a uns trupul Domnului cu aromate,si catapeteazma Templului a crapat la Judecata in al noulea ceas cu panza sfasiata de sabia soldatului,Maria,Magda,Constantin vesnic.

    RăspundețiȘtergere
  3. Legionari zelioti USL vesnic.Cu chimia alimentara grupele noastre sangvine si restul diortosit,cu ASR, vesnic si etern.,si Rainier.

    RăspundețiȘtergere
  4. Fir-ar al dracului de dusmanul tradator al Tarii fascistii vinovati!....

    RăspundețiȘtergere
  5. giorgieni gruzini,tandari din brazi,rommi popi armata eretici , cu votivul ,, sarpele din pamant,,o noua masina de calcul[VL].Inchizitia.

    RăspundețiȘtergere
  6. asa si noi am decis din 2023 pe veci Artifex inainte Ucecom ambele inseriate Adas toti etern.

    RăspundețiȘtergere
  7. la fel inseriere Adas ANPCB rusi genea sangvina si restul toti vesnic.

    RăspundețiȘtergere
  8. toti socaci-comanditari/bucatari-reporteri de Partid cum am cerut si isoscel vesnic[3],etern.

    RăspundețiȘtergere
  9. vrem treninguri rusesti,cavouri,italienesti,hristosesti,,cina cea de taina,,ca dealtminterea in altele ne ataca, frenologic.

    RăspundețiȘtergere
  10. sintem inseriati Adas,la, Antrec,Horeca,Isalnita,Duala, si Ora de Aur,si RM, vesnic toti.

    RăspundețiȘtergere
  11. sintem ,,anglicani,,cu foita ,[20] vesnic.

    RăspundețiȘtergere
  12. cer,,introducerea sf Cruci cu electrozi,Saborul cu Stabor si Judecata Tiganeasca si Legea Talionului,popa cu iscalitura comunist, si deschidere prima inchisoarea Filiasi si inchisoarea comunista si de stat evreiasca legionari 8 clase vanzari, chitanta Sfat popular DSP Oltenesc,Sistemul Invatamant Comunist Sistem,C.O.R,deschidere prima aici sat exit poll Banca Agricola de comert INTERIOR,,[da],etern.

    RăspundețiȘtergere
  13. legalizarea reclamatii SIE Gostat Hodros Bodrog,[romme][2].

    RăspundețiȘtergere
  14. sint Contapp-Restauratia[gmbh] vesnic si etern.Semne sa stiim.

    RăspundețiȘtergere
  15. au palestinienii cu marturii corecte meseria mea corecta eterna si vesnica.

    RăspundețiȘtergere
  16. vrem SF Biblia-religia lui TEOFANA , portic, iconoscopie, ghitie, citirea in maruntaie inaripate paseri,aducerea Domnului Dracu in sf biserica ,,la sefie uniforme,,vesnic si etern,si tot ce am realizat pana acum toti in cadastrul crezului nostru etern si vesnic.

    RăspundețiȘtergere
  17. sint alt DRACU etern si vesnic corect.

    RăspundețiȘtergere
  18. sintem inseriati Adas toti la magistratura lemne Fun,magistratura Electrica si magistratura CEZ ,masinarie cu resort toti vesnic vii si morti sa stiim.

    RăspundețiȘtergere

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com