18 aprilie 2009

POPORUL A ALES: BARABAS ELIBERAT!


By on 4/18/2009 01:00:00 a.m.


Dupa 2 saptamani de arest preventiv,dupa 2 saptamani in care toata lumea l-a plans, saptamani in care televiziunile mogulilor au facut propaganda pentru latifundiar,saptamani in care Becali se victimiza si spunea ca el este "Iisus pe cruce" iar "Barabas e liber",se pare ca Becali iar a avut gura aurita si a stiut ca Barabas va fi eliberat inainte de paste,cea ce nu stia probabil(sau stia?!?) este ca Barabas este chiar el !

Ce spunea Becali cu 2 zile inainte de eliberare :
„Să mă ierte Dumnezeu că mă compar public cu Iisus pe cruce, eu la puşcărie şi hoţii liberi. Nu fac niciun păcat să spun acum că se aseamănă acest caz - păstrând proporţiile - cu povestea lui Pilat când a întrebat mulţimea pe cine să pună pe cruce, pe tâlharul Barabas sau pe Iisus Hristos. Hoţii sunt liberi, Becali, pe cruce. Îl rog pe Dumnezeu să îi ierte pe judecători şi pe procurori dacă au judecat crezând în sinea lor că sunt vinovat”.


"Tâlharul Barabas a fost eliberat în Vinerea Mare. Întrebat de Pilat din Pont pe cine să elibereze – pe Iisus sau pe Barabas – poporul iudeu l-a ales pe tâlhar, astfel că Iisus a fost răstignit pe cruce. "

2 japkomentarii:

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com