12 aprilie 2009

Gasca Slugilor Proaste isi arata cashul!


By on 4/12/2009 12:25:00 p.m.


Slugile Stelei au facut praf Dinamo dupa meciul cu vaslui !Troaca cu laturi din Baneasa da pe afara de prostie,jeg si mizerie!Dupa un meci comentat flegmatic,mizerabil si ca pe vremea lui Ceausescu,Emil Gradinescu a primit interdictie pe Stadionul Dinamo! Suporterii,simpatizantii,telespectatorii cat si conducerea echipei Dinamo s-au aratat indignati de mizeria care a putut iesi din gura comentatorului timp de 90 de minute! 90 de minute de injurii,de acuze,de comentariu malitios si de un neprofesionalism incredibil.Oala cu bucati de cacat a continuat si in studioul televiziunii de scandal si can can , gsptv,unde Stucan si Buzarin au distrus-o pe Dinamo impreuna cu finantatorul vasluiului Porumboiu care a stat mai bine de 1 ora pe telefon in direct!Butoane,arbitrii,Borcea-fura,razboi atomic,campionat compromis,valize,cam asta le-a iesit pe gura celor 3 boschetari si curve platite. Speram sa se termine odata cu latrina asta!

1 japkomentarii:

  1. CELOR CARE ATACA D I N A M O, TREBUIE SA LE RASPUNDEM CU O MARE NEPASARE!!! o sa vedeti ca dumnezeu are grija ca cei care acum se cred BarcelOAIA ESTULUI, vor claca lamentabil...in rest sa-i ajute dumnezeu lui Dorinel Munteanu!!!

    RăspundețiȘtergere

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com