4 iunie 2011

Profil de antrenor : Marius Lacatus


By on 6/04/2011 11:23:00 p.m.


Pornit din suburbiile Brasovului,Marius Lacatus a fost un jucator de nivel bun pentru campionatul Romaniei in visteria echipei Steaua.Oamenii spun ca in ciuda comportamentului de boschetar si golan pe terenul de fotbal,Lacatus este un om obisnuit,linistit si chiar sentimental.Barbariile comise pe terenul de joc in cariera de fotbalist al brasoveanului au lasat in urma o istorie plina de mizerie fostului jucator al Stelei,care a fost acuzat ca si-a lasat tatal sa moara boschetar pe strada ,rivalii compunandu-i chiar si o piesa cu refrenul "Lacatus esti un tigan esti un fiu de boschetar,nu ai putut sa fii tata si ai adoptat o fata".

Marius Lacatus in prezent este o tentativa de antrenor,un pacalici,un trist care exact ca si Gica Hagi se incapataneaza sa ramana in fenomenul pe care nu il intelege (cel putin ca antrenor).Un om cu comportament deviant,de urangutan precum Lacatus nu are cum sa le explice elevilor ce se intampla in fenomen sau sa le fie chiar si un psiholog,un motivator.Pentru cei care au stat pe langa Lacatus in activitatea de antrenor mai ales pe banca,au observat ca injurturile "de morti" si "bagarile de pula" sunt la ordinea zilei pe lista idolului tribunelor din Ghencea.

Este omul care a dat kicks de fiecare data la echipele care le-a antrenat,a adunat 3 demisii la Steaua in mai putin de 3 ani.De fiecare data revenind in Ghencea dupa ce a fost facut albie de porci si folosit precum o marioneta de patronul analfabet cu resedinta in Pipera.

Este considerat si un antrenor-marioneta in Liga I,ascultand firav si gingas la comenzile venite din loja.Controlat cu sfori precum Pinocchio,Lacatus nu a facut multi purici pe banca tehnica a Stelei,echipa jucand lamentabil in toate mandatele acestuia si terminand in primul mandat pe locul 2 doar datorita patronului care a impartit valize de bani si mita prin toata Liga I numai ca "steluta" lui sa mai joace macar o data in Champions League.

profil antrenor

Nume complet Marius Mihai Lăcătuş
Data naşterii 5 aprilie 1964 (47 de ani)
Locul naşterii Braşov, România

Marius Lacatus este si un fin degustator de vinuri si tarie,pierzand multe nopti in tinerete prin bodegile bucurestene dupa terminarea meciurilor.
Echipe antrenate
2000–2001
2001
2001–2002
2002–2003
2003
2004
2005
2006–2007
2007–2008
2009
2009-2010
2010-2011
600px Blu e Verde (Strisce).png Progresul Bucureşti
Flag of Panama.svg Panama (antrenor secund)
600px Culori OtelulGL.svg Oţelul Galaţi
600px Colori di Brasov.svg FC Braşov
Flag of Romania.svg România (antrenor secund)
600px Giallo e Nero.png Ceahlăul Piatra Neamţ
600px Bianco e Blu.svg Inter Gaz Bucureşti
600px Rosso con striscia verticale spessa Bianca.png UTA
600px Strisce rosso blu con stella gialla.png Steaua Bucureşti
600px Strisce rosso blu con stella gialla.png Steaua Bucureşti
600px Culori Vaslui.png FC Vaslui
600px Strisce rosso blu con stella gialla.png Steaua Bucureşti

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com