9 iunie 2011

Dodele ce zici ma? te combini cu Larissa ?


By on 6/09/2011 01:10:00 a.m.


foto : (taran nespalat scuipand foto-aparat) cancan.ro

Nationala Romaniei disputa vineri 11 iunie ultimul amical din turneul "America de Sud" impotriva Paraguay.

Echipa Paraguayului a devenit cunoscuta la CM 2010 mai mult prin cel mai "depravat" fan al ei ,in speta Larissa Riquelme ,care a defilat in tinute care mai de care mai sumare sau precum o sorcova.Tot ea a lansat moda cu telefonul mobil intre tate,ceva mai tarziu prinzand chiar si contracte de publicitate pentru a juca in reclame unde arata "noul portofel" pentru celular.

Chiar daca e diferenta de material si calitate ,ne propunem sa facem un anunt prin aceasta cale celui care a umblat cu "Bomba lui Dodel" si "Stramba lui Bulae" ,chiar Dodel in speta,daca tot a facut deplasarea pana la Asuncion poate da o fuga si pe la "Bomba din Paraguay" ca la ce fata de bidon turtit are nefericitul ar fi prima femeie de doamne ajuta pe care o vede,macar in poze,caci halcile de carne la bratul carora a stat numai femei nu sunt.Dar ai grija in ce bar intri,daca in Oltenita te-ai ales doar cu cativa pumni si un calcat pe cap,in Paraguay neavenitii sunt scosi din bar cu un glont in cap!

iata si niste poze cu petarda paraguayana.

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com