30 iunie 2011

Clovnii


By on 6/30/2011 01:49:00 p.m.


In aceste zile fara soare si fara fotbal,pe televiziunile de sport din Romania ,asistam la un dialog de bodega intre presedintele LPF si un patron agramat si analfabet din Pipera.

Conferinte de presa ale celor doi infractori care au supt si distrus fotbalul romanesc ,s-au prelins pe televizoarele oamenilor, cei doi acuzandu-se reciproc de spaga,coruptie si alte fapte demne de puscarie.


De ani de zile,fotbalul din Romania a devenit locul de joaca al acesor infractori care isi impart cascavalul si se cearta si impaca dupa interese.

Nimeni nu reactioneaza la circul mediatic facut de cei doi bufoni tristi.Ba mai mult,televiziunea-latrina a trustului Intact,Gsptv a acceptat ca cei doi derbedei sa arunce cuvinte grele si obscene in direct la o ora la care de obicei copii se uita la Tom si Jerry.

De asemenea,oameni care instiga si detin ziare si trusturi unde acesti patroni din fotbal isi fac nevoile,acuza si arata cu degetul la randul lor prestatia patronilor-derbedei din liga I.

Gigi Becali este produsul trustului PRO si a continuat "cresterea" in spelunca "mogulului" cu "partea economica" Voiculescu.

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com