6 iunie 2011

Suntem niste pacalici ....despre : FRF,HAGI,ECHIPA NATIONALA,...


By on 6/06/2011 07:00:00 p.m.


Suntem niste tristi pentru ca ii credem pe pacalicii de la FRF care ne spun ca au proiecte.Daca cineva are impresia ca venirea lui Hagi ca selectioner si inscaunarea lui Tata Puiu Iordanescu ca director tehnic salveaza fotbalul romanesc sau macar selectionata,se inseala.Ce il recomanda pe Gica Hagi la nationala? Faptul ca a fost un mare jucator si fost capitan al nationalei? Ce a facut Gheorghe Hagi in meseria de antrenor in 10 ani de activitate? Hagi este zero barat ca antrenor,el,Lacatus si exemplele pot continua.Ce este mai trist ca acestia nu constientizeaza ca sunt niste impostori in aceasta meserie si persista sa creada ca "vine si timpul nostru".

Acesti antrenori-loseri se pare ca inca nu au inteles ca in meseria asta nu iti vine randul si nu e un joc de noroc.In meseria de antrenor/selectioner e vorba de pricepere,fler,charisma,inteligenta,potential,capacitate.E clar ca atunci cand tu te exprimi ca in clasa a 2 a si singura ta discutie e atunci cand "iti bagi pula" si il trimiti pe unu` in "mortii masii" (in cazul Lacatus) nu intra in discutie ca tu sa poti transmite ceva jucatorilor pe care ii antrenezi.

Gandirea lui Hagi in principiu e buna,dar exprimarea "Regelui" lasa de dorit,limbajul sau poate fi comparat de multe ori cu cel al unui copil de gradinita.

De altfel si anturajul în care se invârte Hagi este unul daunător şi distrugător fotbalului românesc şi echipei nationale.Păpuşarii din umbra lui fiind fraţii Becali,cei care trag sforile în fotbalul românesc de mai bine de 10 ani.Riscăm ca echipa nationala să devină in scurt timp o tarabă unde aceşti golani cu acte de impresari să işi înşire marfa gata de export.Un alt individ care încă de la încheierea activitaţii de fotbalist a beneficiat de şmecheriile samsarilor este Gica Popescu,un tip manevrat şi el de interesele meschine ale acestor puroaie.

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com