14 iunie 2011

Hai cu noi pe programu doi! Haide sa te punem pe taralau! Intra si tu in echipa Te Japka! vezi detalii.


By on 6/14/2011 07:52:00 p.m.


Siteul/Blog de sport Te Japka ,cauta noi membrii care sunt gata sa scrie articole,stiri,editoriale sau ce ii taie mintea pe te-japka.blogspot.com . email tejapka@gmail.com sau postati aici cereri.
Daca visezi la o cariera in jurnalism,televiziune,ziar de sport sau ceva de gen, "Proiectul Japka" este perfect pentru un incepator sau un tanar dornic de afirmare si care vrea sa isi expuna punctul de vedere liber fara cenzura.

Daca vrei sa scrii in timpul liber sau cand iti trece prin minte un subiect/articol trimite un email la adresa de mai sus si te facem user japka cu privilegii si toate cele.

NOTA : Te Japka este un proiect de jurnalism freelancer de unde nu se castiga nimic dar unde iti poti face o idee si sa te afirmi scriind ce te duce mintea fara cenzura si pumn in gura,fara add-uri,reclame sau popupuri,doar stiri,evenimente sportive,parodii,realitatea din fotbalul romanesc si cele mai importante competitii din lume intr-un stil nou si unic in blogosfera.

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com