22 iunie 2011

Liviu Ciubotariu antreneaza Dinamo pe bonuri de masa!Stadionul demolat,noi transferuri VEZI AICI ultimele miscari de la DINAMO!


By on 6/22/2011 06:28:00 p.m.

Se zvoneste prin sat ca antrenorul de carton al celor de la Dinamo ar antrena provizoriu echipa in schimbul unor bonuri de masa si unui maruntis de bani care ii raman lui Badea in buzunar la finalul unei zile de platit datorii.

Cum bugetul din visteria clubului e zero barat, dinamovistii se gandesc la noi metode de a intarii echipa in cazul in care Ionel Danciulescu paraseste haita.Magazionerul clubului cu doar 10 ani mai batran decat DanciuGol este gata sa il inlocuiasca in orice moment si deja a trecut pe un regim dracesc pentru a mai da suncile jos.Magazionerul a apelat la metoda "Paunescu" ,dieta cu chiftelute si perisoare!

In ultimele zile zvonuri cum ca stadionul Dinamo ar putea fi demolat au circulat pe siteurile de sport din Romania.Probabil fanii dinamovisti au exultat la auzul vestii crezand ca in locul celui demolat se v-a construi un stadion de ultima generatie.Adevarul este ca stadion va fi demolat pentru a vinde tot la fiare vechi,deoarece actionarii nu mai au bani sa plateasca nici macar femeia de servici.

Bucatareasa fiind data afara in urma cu 2 saptamani,dinamovistii sunt nevoiti sa o astepte pe noua doamna Borcea,Alina Vidican pentru a le gatii o ciorba sau un cartof prajit,doamna Alina Borcea spunand ca femeia trebuie sa stea la cratita si sa se supuna barbatului,completata de Cristi Borcea care a adaugat ca dupa Dumnezeu vine barbatul !

1 japkomentarii:

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com