8 iunie 2011

Fane Iovan,Pompi Popescu si Sandoi au sarbatorit victoria cu iaurt si covrigi in vestiar.


By on 6/08/2011 12:02:00 p.m.


Infrangerea Romaniei la doar 1 gol in fata Braziliei a produs fericire in stafful nationalei.Surse de pe langa veceul unde se pisa jucatorii nationalei zic ca imediat dupa meci cei care au purtat povara de a sta pe banca tehnica in locul lui Razvan Lucescu,au sarbatorit infrangerea acceptabila cu iaurt si covrigi asa cum o facea Sergiu Nicolaescu pe vremuri dupa ce termina filmarile la pelicule.

De altfel pe durata meciului cei trei enumerati in titlul articolului au facut poze pe toata durata meciului jucatorilor brazilieni care intrau pe teren la schimbari.

Planurile romanilor au fost stricate de Bosnia si Belarus care au castigat aseara meciurile din grupa in fata Albaniei si Luxemburgului.Romania se afla pe locul 4 cu 8 puncte la 4 puncte de locul 2 Belarus.

Group D



PPts
1France France613
2Belarus Belarus712
3Bosnia-Herzegovina Bosnia and Herzegovina610
4Romania Romania68
5Albania Albania68
6Luxembourg Luxembourg71

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com