21 iunie 2011

R.I.P Ryan Dunn !


By on 6/21/2011 01:16:00 p.m.

Ryan Dunn unul din principalii cascadori JACKASS a murit in accident de masina. Ryan se afla in masina cu un amic in momentul cand masina sa un Porsche 911 GT3 a izbit barierele de protectie ale soselei si s-a oprit in copacii de pe margine.

Forta de impact a fost atat de puternica incat masina a fost spintecata in mai multe bucati si arsa,lasand Porsche 911 Gt3 de nerecunoscut ,cu exceptia unei usi care a fost aruncata in momentul izbirii.

Ryan Dunn a fost cunoscut drept un cascador si umorist in grupul JACKASS,filmand cateva sezoane pentru MTV dar si pentru 3 filme de lung metraj Jackass,ultimul fiind lansat anul trecut Jackass 3D.Ryan avea 34 de ani.




0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com