18 iunie 2011

STOP sportro si gsp NU NE MAI INTOXICATI ! OPRITI SPELUNCA !


By on 6/18/2011 08:05:00 p.m.


Lipsa de evenimente,meciuri si subiecte a aruncat presa sportiva si ziarele de sport de carton in isterie si prosteala.In ultimele 2 saptamani toti jucatorii din Romania si nu numai au fost dati ca si transferati in Ghencea si nebunia continua cu stadioanele pe care se vehiculeaza ca ar juca Steaua din sezonul urmator.

O morisca mizerabila practic toaca in aceasta vreme de seceta subiecte inutile,ireale si mincinoase.Televiziunile Sport.ro sau GSPTV si ziarele gsp si prosport insira zeci de stiri false despre posibili jucatori care ar ajunge in Ghencea.Dupa Moraes,Trezeguet,Bourceanu,Anelka,Luka Modric si Lionel Messi ,ultimul nume ajuns pe lista jurnalistilor de carton aserviti ciobanului analfabet din Pipera este Gabriel Torje,mijlocasul echipei Dinamo si probabil cel mai vandabil fotbalist din fotbalul romanesc.

O isterie totala inca de dimineata pe toate canalele si ziarele de sport romanesti unde stiri aruncate fara pic de concret se scurg sub vazul privitorilor.Analize de 2 ore ale unor oameni care nu au facut nimic toata viata lor cum sunt Cristi Munteanu (un portar de doi lei arestat pentru furt de masini) sau Ioana Cosma (o ziarista care a fost nevoita sa cante la flaut cu gusa pentru a ajunge in televiziune).

Nebunia in goana dupa rating si lipsa totala de subiecte ii impinge pe slugile media sa apeleze la orice mijloace pentru a atrage micul consumator de spelunca.
In doar 2 saptamani peste 100 de fotbalisti au fost transferati la Steaua de catre ziarele de sters la cur dupa o diarie suculenta iar echipa din Ghencea a fost mutata pe mai toate stadioanele din tara dupa expulzarea din Ghencea de catre armata.

Orice basina,flegma,fir de par,onomatopee sau stranut venita din partea Stelei este transformata intr-un subiect de presa si analizat pana la maduva osului de catre damblagii care isi castiga banii din mizerii si intoxicari.

5 japkomentarii:

  1. Bravo, opiniile tale sunt pertinente. Ai dreptate 100%, ai pus punctul pe i. In criza de subiecte, asistam la tot fel felul de stiri inventate. Ca sa nu mai vorbim ca unul dintre siteurile criticate posteaza stiri cu toate femeile din viata fotbalistilor. Tite, craci si nimic interesant. Goana dupa audit. Totusi,e cam dur tonul articolului. Dar pentru asta te apreciez. Viva Te Japka...

    RăspundețiȘtergere
  2. Ioana Cosma e chiar ok -te legi aiurea de ea.

    RăspundețiȘtergere
  3. nu se leaga aiurea,fetita a cantat la trombon cand a venit de la cluj la bucuresti...prietenii stiu de ce

    RăspundețiȘtergere
  4. ioana cosma e in liga cu mihaela tiganu, daniela crudu, dragusanu, columbeanu iar lista poate ajunge la un milion de nume. otrepe nasoale puse la inaintare. teci pt pula. f bun articol

    RăspundețiȘtergere
  5. sport.ro si gsp sa ne sugeti pulile!

    RăspundețiȘtergere

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com