9 decembrie 2013

Masacru la meciul Otelul vs Steaua ! Un nou episod din serialul Steaua castiga ca pe vremea lui Ceausescu s-a consemnat aseara la Galati,echipa locala fiind macelarita de brigada de arbitrii!


By on 12/09/2013 01:57:00 p.m.

Un nou episod din serialul Steaua fura ca pe vremea lui Ceasca s-a desfasurat aseara la Galati , unde brigada de arbitrii au luat mai multe decizii controversate toate dezavantajand echipa locala,Otelul.
Inca din minutul 6 o faza litigioasa a avut loc in careul stelei unde Varela si Gardos au luat "mingea de maner" comitand henturi clare. Abuzurile arbitrilor au continuat cand Piovacari a comis un fault din spate la un contraatac al Otelului , s-a dat fault insa varful nu a primit cartonas galben.
Mortul a fost bagat complet in casa Galatiului cand in minutul 26 mijlocasul-bovina al stelei Mihai Pintilii a pus o talpa grosolana pe gamba lui Cooper.Din nou nici o sanctiune desi se impunea direct eliminare , rudimentarul mijlocas stelist nu a primit nici un avertisment.
Desigur cum "criminalul" se afla inca in libertate pentru ca "politia" nu si-a facut treaba , in minutul 45 Pintilii mai comite un fault grosolan ,cu un atac din spate la jucatorul Otelului. Din nou scapa fara nici un advertisment,el fiind schimbat la pauza evident dupa ce Reghecampf si-a dat seama ca doar "minunile" au facut sa nu fie eliminat inca din min 26 Pintilii.

Dupa meciurile cu Ceahlaul (golul victoriei de 2-1 marcat din offside) , 2-2 cu Gaz Metan (mediesenii avand un penalty clar in min 88 la scorul de 2-2) , 2-1 cu Brasov si 1-0 cu Vaslui (dupa erori prea multe pentru a le scrie in paranteza) , Steaua a mai bifat un meci castigat sub semnul suspiciunii.

vezi aici episodul precedent

http://te-japka.blogspot.ro/2013/10/steaua-castiga-la-vaslui-cu-tancurile.html

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com