23 martie 2009

SUPERLATIVELE ETAPEI


By on 3/23/2009 12:56:00 a.m.

>>>>>>>>>>>APASA PE POZA PENTRU UN WALLAPAPER DE EXCEPTIE!<<<<<<<<<<<

Rubrica noua pe Te-Japka ! De astazi 23 martie fiecare etapa va avea oscarul ei !

CLOVNUL ETAPEI ii revine portarului Robinson Zapata de la Steaua , pentru ca de fiecare data cand adversarii prind un sut puternic ,mingea se loveste de el ca de un sifonier ,dand posibilitatea adversarilor sa o bage in poarta!(vezi golul de 2-2 cu fc arges).
URZICA FARA MANCARIMI ii revine gogosharului Dan Bursucul Petrescu si echipei dintre copaci Unirea Urziceni pentru infrangerea cu echipa cu nume de aragaz Gaz Metan Medias!
TOLBA SAPTAMANII ii revine lui Sapaliga Ion Marin si echipei de vapoare de langa portul Constanta, Farul ! Pentru pogoanele de goluri primite in numai 2 etape (3-0 cu craiova si 4-2 cu vaslui).
VARZA SAPTAMANII ii revine inegalabilului Gavril Pele Balint si echipe FC Politehnica AEK Bragadiru violet,alb,negru,galben,mov,albastru inchis Timisoara,pentru jocul rusinos si egalul cu avioanele de la CS Otopeni!
premiul SALATA DE VINETE ii revine cuplului de ploshnitze Jindra-Uhrin,pentru ca jocul CFR-ului seamana cu o salata de vinete amara, cu multa sare,bucati de rahat si usturime,si bineinteles pentru rusinea 4-1 cu U.Craiova!

1 japkomentarii:

  1. Da e cel mai tare care kam auzit pana acuma cea mai tare se poate sa mai adaugati sa mai rad si eu FORZA STEAUA

    RăspundețiȘtergere

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com