19 mai 2009

Evenimentele saptamanii


By on 5/19/2009 05:13:00 p.m.

| Noul antrenor al Stelei , Giginho , a condus astazi primul antrenament cu echipa din Ghencea!
"Bineînţeles că o să-i ajute pe jucători prezenţa mea la antrenamente. În trei săptămâni de disciplină maximă, de fier, o să vedeţi rezultatele în meciurie următoare", a precizat finanţatorul Stelei, la sosirea la stadion.
Si presa spaniola anunta noua schimbare dintre cimitire:"el nuevo entrenador del Steaua Bucharest" scrie siteul AS.COM


| Mircea Lucescu a pus ochii pe Cupa Uefa la conferinta de presa de azi dimineata si este gata sa o duca la Donetsk! Finala Cupei Uefa Werder Bremen - Shakhtar Donetsk se va juca maine seara la Istanbul ora 21:45 in direct pe ProTv.

| Fundasul Italian Fabio Cannavaro a semnat un contract pe 1 an cu Juventus Torino dupa ce si-a terminat contractul cu Real Madrid ! In varsta de 35 de ani , Cannavaro a anuntat ca dupa terminarea contractului cu Juventus va agatza ghetele in cui.

| Duminica 24 mai , Dinamo va intalni echipa Unirea Urziceni intr-un meci decisiv pentru titlul de campioana al Romaniei. Meciul Unirea Urziceni - Dinamo va fi transmis de GSP TV ora 20:30.

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com