19 iunie 2009

Monstrii Ligii I ! partea 1


By on 6/19/2009 01:03:00 p.m.

Astazi va prezentam Top 7 monstrii din Campionatul Romaniei! Dupa cum englezii ii aveau in campionat pe vremuri pe Ivan Campo sau Reiziger ,doua mumii in viata , va prezentam astazi prima parte a hidrocarburilor care joaca fotbal si supravietuiesc in Liga lui Mitica.
Locul 1- Nicolita - Quasimodo din Ghencea -Nici daca vreun profesor traznit isi dorea sa faca un monstru care sa sperie lumea nu putea sa creeze o fiinta mai hidoasa si oribila decat fotbalistul dintre cimitire.Banel Nicolita de multe ori asemanat cu Quasimodo,cadavrul viu sau Chiaganika.
Locul 2 - Lazar - Frankenstein din Giulesti - Asemanarea dintre celebrul personaj din romanul de Mary Shelley si Costin Lazar ,este izbitoare , Lazar aratand ca se poate creea monstri si direct din burta mamei ,neavand nevoie de laboratoare si profesori nebuni.
Locul 3 - Dorel - Joagarul oltenesc - Un fotbalist craiovean cu aspect de criminal ars pe fatza. Dorel nu conteneste sa uimeasca lumea , dupa aspectul de cadavru pe care il are ,in viata sportiva oscileaza intre prestatii penibile si jenante, el fiind poreclit Joagãrul si Pândar la vie.
Locul 4 - Maftei - Vasilica de sub Grant - Uratul capitan al rapidului este de neclintit din topul cadavrelor din liga 1 .
Locul 5 - Nibombe - Epava din Banat - Un togolez cu aspectul unui copil bolnav de ebola .
Locul 6 - Badoi - Cap de mort - Fundasul camicaze al Timisoarei , are un aspect de mortaciune , este supranumit lupul,cadavrul si ochi de mort.
Locul 7 - Cernea - Strivitul de rezerva - Portarul care joaca fotbal la fel de mult precum aparitiile lui Izvoranu la campionatele mondiale .

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com