8 februarie 2010

John Terry de rasul curcilor!:))


By on 2/08/2010 12:46:00 p.m.


John Terry a ajuns de rasul curcilor dupa ce si-a inselat nevasta cu sotia lui Wayne Bridge fostul coleg din defensiva de la Chelsea si de la nationala Angliei.Iata mai jos bancuri proaspete cu capitanul Angliei.

1.John Terry il anunta pe Fabio Capello ca si-a pierdut banderola de capitan! Capello ii cere lui Wayne Bridge sa caute sub pat banderola lui Terry!


2.E bine ca John Terry nu-si aduce toate amantele la meciuri. Abramovich ar trebui sa mareasca capacitatea stadionului cu 20,000 de locuri!

3.Nationala Angliei a votat in favoarea convocarii lui John Terry la mondiale! Nimeni nu vrea ca el sa ramana acasa dupa ce sotiilor le-a fost interzis sa-i insoteasca in Africa!

4."Chelsea, oricine ai fi/ Nu-ti lasa "pasarica" cu John Terry!"( cantec al fanilor la Hull vs Chelsea)

5.Bridge refuza sa joace la nationala cat timp John Terry este capitan. Sa speram ca Terry o sa-si insele nevasta si cu sotia lui Heskey!

6.Ce au in comun Wayne Bridge si Titanicul? Niciunul nu trebuia sa paraseasca Southampton!

7.Ashley Cole a fost prins cu 160 km/h! Intrebat de politie unde se grabea, Cole a raspuns: "Am auzit ca John Terry are masina parcata in fata casei mele!"

8. Stim toti ca lui Terry ii place sa 'marcheze' pe Bridge! Dar deja e ridicol!

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com