16 decembrie 2010

Nu se poate,nu se poate,nu se poate,nu se poate...


By on 12/16/2010 12:45:00 a.m.



Napoli a invins Steaua in ultimul meci din grupele Europa League cu 1-0!Prin golul reusit in minutul 93,Edison Cavani a reusit sa il intristeze pe Leo Badea, sa il inlacrimeze pe Radu Naum si sa le provoace adevarate migrene lui Chican si compania.In minutul 90 insa redactiile sportive tziuiau de placere, Dan Udrea isi pregatea un "laudatzio" pentru echipa din Ghencea,Andrei Vochin isi consuma ultimul gram de cerneala din stilou pe statisticile care incheiau partida de la Napoli urmand sa isi noteze cornerul precedat de gol,Radu Naum se pregatea de emisie stergandu-si lentilele de la noua pereche de ochelari,S.T.Samuila isi freca mainile pregatindu-si emisiunea de maine pe foaie, iar Gigi Becali era la un pas sa "infige" cheile in masina sa plece spre Piata Universitatii unde urma sa sarbatoreasca alaturi de suporteri calificarea in primavara europeana cu un traditional salut de pe masina!Dar totul se anuleaza in minutul 93 cand Edison Cavani reuseste golul care o duce pe Napoli in primavara europeana,Dan Udrea ramane fara idei,Andrei Vochin trece primul gol marcat al meciului in chenarul destinat echipei italiene,Radu Naum isi scapa ochelarii din mana,Samuila rupe foaia cu ideile pentru emisiune de nervi iar Gigi Becali se opreste subit in pragul casei alarmat de sotia sa care il anunta cu tristete ca steaua a primit gol in minutul 93 si sa abandoneze ideea de a mai merge spre universitate la sarbatoare!
Chiar daca am plictisit multi cu descrierea momentelor inainte si dupa golul marcat, cam asa arata o partida a stelei traita pe muchie de cutit de presa "de acasa" !

"A fost un miracol! Îi dedic golul lui Dumnezeu. Sunt fericit pentru acest oraş care mereu te împinge de la spate, chiar şi când e greu. Meciul a început prost, dar am reuşit să ne calificăm mai departe şi suntem foarte fericiţi. Ei s-au aşezat foarte bine în teren şi spaţiile erau foarte reduse, dar am demonstrat inimă şi voinţă. Eu ca Maradona? Nici nu mă gandesc. Diego a fost foarte important aici. Eu pot doar să promit că voi da maximul în toate meciurile", a declarat Cavani la Mediaset după meci.

pentru antrenorul Rapidului , Marius Sumudica un poster cu Edison Cavani la rubrica Download ...>>>

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com