13 ianuarie 2012

Verdictul medicului angajat de echipa "te japka" de la spitalul de nebuni : Dodel se drogheaza!


By on 1/13/2012 01:11:00 a.m.

Reporterii exceptionali "Te Japka",au luat niste fotografii de la revenirea lui Tanase la reunirea lotului,si au fost cu ele la specialisti,psihologi si medici de la spitalul de nebuni Socola.

Specialistul in probleme cu drogatii homelesii sau boschetarii strazii impunsi cu diverse seringi, doctorul de serviciu Baclaravasha , a facut o analiza a starii in care se afla mijlocasul echipei patronate de prostul satului,gigi becali. Acesta a spus ca privirea de caine mort si ochii rosii impainejeniti cu vene sparte arata clar faptul ca acesta a consumat substante interzise.Nici pungile de homeless sau loviturile si umflaturile care il fac sa semene cu Doroftei dupa 300 de pumni luati in fata ,nu sunt semn bun.Acesta spune ca chipul tumefiat al "boldeanului stelist" nu se datoreaza nicidecum de la o trezire brusca sau o noapte de insomniac a "Dodelului". Nici boschetarii de pe strazi nu arata asa cand se trezesc , spune doctorul ,care mai adauga : pielea si chipul trebuie sa arate mult mai bine dupa o noapte de somn normal, individul din imaginea respectiva arata ca Freddie Mercury in faza finala , spune franc doctorul Baclaravasha.

De cand am vazut imaginea mi-am dat seama ca e vorba despre un "trist" care s-a jucat o noapte intreaga cu droguri de proasta calitate, posibil ca "tantalaul" sa fi inhalat si var sau aracet, la ce mecla de "bou-vagon" are nu ar fi o mare mirare daca ar fi fost pacalit de "dealer".

2 japkomentarii:

  1. asta s-a drogat cu tix sau cu tranchilizant de caine. nu vezi ce fatza de troglodit are? si asa era mai urat ca steve buscemi cand a iesit pe pizda. bun articol

    RăspundețiȘtergere

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com