9 august 2012

Doctorul Muresan Iuliu de la Economax CFR 1900 si ceva i-a transmis lui Mache sa nu mai faca "manarii",Kapetanos netransferabil!


By on 8/09/2012 12:42:00 p.m.

Dupa ce Ursul din Pipera,Cneazul Armean,Tantzarul si Razboinicul luminii Gigi Becali a transmis in emisiune la Grasanovici Show ca este gata sa plateasca orice clauza pentru a-l avea pe Kapitanos. Acesta a recurs la metoda manariei ,evident cu Mache in prim plan care urma sa il contacteze pe grec pentru a-i face o oferta de nerefuzat! Grecul nu a raspuns insa la semnalele cu mana a le lui Mache si treaba a cazut.

Aseara dupa partida castigata de CFR cu Liberec, doctorul Iuliu Muresan director la economax Cfr 1900 si ceva , i-a transmis lui Mache sa inceteze cu "manariile"  caci Kapitanos e netransferabil.

1 japkomentarii:

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com