29 decembrie 2012

Dolărel a dat bir cu fugiţii la dolarii rusilor si a lăsat-o pe Dinamo să o mănânce ţânţarii!


By on 12/29/2012 09:23:00 p.m.

Cu doar 5 partide oficiale , cateva flegme cu muci si frecat menta , Dorinel Munteanu a fugit ca un ordinar cand mirosul de fecale a inceput sa se simta cat mai mult intre biroul lui Nea Nicu Te Leaga Badea si Rin Grand Hotels. Cel supranumit mincinos "Neamtul" a fugit in Rusia la dolarii oligarhilor in detrimentul saraciei de la Dinamo. Salariile neplatite jucatorilor si oamenilor din staff cat si bugetul "porno" al lui "Trio Ratata" Badea,Negoita,Savulescu , l-au facut pe Dolărel sa fuga ca o gagica in pragul violului.

Ca de fiecare data , in urma dezastrului,saraciei, obiectivelor ratate si datoriilor , vine Cornel Talnar , salahorul cu faţa suptă de ţânţari , si-a facut mereu datoria de dinamovist ,preferand sa lucreze pe sarmale sau un pahar de bere pentru a ajuta clubul sa iasa din mizerie.

In rest la Dinamo saracia continua , fotbalistii primesc in decembrie salariul pe august , antrenorii se schimba ca pe ciorapi, Nea Nicu nu are bani nici sa plateasca femeia de servici cat despre transferuri ,cand pronunti cuvantul "transfer" la Computerland sau Rin Grand , actionarii incep sa roseasca precum dovlecii ,sa faca baloane si sa evite ca pe vremea securitatii un raspuns ferm, Nea Nicu stie ce si cum!

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com