5 februarie 2009

Oaia tot la baci trage...


By on 2/05/2009 05:09:00 p.m.



Gazeta Sporturilor (gazeta spurcatilor) de astazi, ca prim subiect il avea pe fundashul echipei dintre cimitire Steaua transmitand mesaje anti Dinamo, ba ma mult el spune in acel articol facut pe genunchi ca echipa la care paşte va incerca sa faca orice in cazul in care ei nu vor lua campionatul ,sa incurce pe Dinamo , jucatorul fiind de acord cu oierul de pe paşunea Ghencea cu premierile si cu meciurile trucate. Probabil i s-a urcat la cap de atata smecherie sau poate acest moldovean cu cap mare, urechi de langosh si fizic de om de grota a uitat ca acum 5 ani manca ceapa cu paine si se spala cu apa rece in lighean,si juca pe coclauri si pe 1000 de dolari pe an la Bacau.Asadar ii dorim sa-si vada de cocina lor de acolo sa aiba grija ca la anu nici intertoto nu mai pupa tzaran obisnuit in Champions League.

Pe vremuri nu erau aceste rivalităţi exagerate, exista un respect între jucătorii celor două tabere, respect care a dispărut astăzi", a spus Dinu.

"Dacă şefii lui CFR ne-ar oferi o primă s-o batem pe Dinamo, bineînţeles că aş fi de acord! Aş accepta banii imediat, care e problema?" Dorin Goian.

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com