20 iulie 2009

Derby Inegal !


By on 7/20/2009 11:07:00 p.m.


La Dinamo nimic nu mai e sigur,Dario Bonetti sta ca pe jarul incins,jucatorii sunt nemultumiti de salarii,Turcu a plecat in Maglabesh,Walter a fugit la U.Cluj cu ceva jucatori de la Dinamo 2,Borcea ameninta ca se retrage,Badea raspunde ca intodeauna plictisitor,Dinu se da bolnav,suporterii fac miting,echipa e ciuca batailor in amicale,soarele e galben,cerul e albastru,cacatul e maro!

Pe de alta parte,la Steaua,totul este roz!Bergodi e considerat Mourinho,echipa joaca demential,patronul e multumit,mai fac si transferuri,Stancu pleaca pe 20 de milioane,Nicolita are oferte din Vest,Onicas e noul Makelele,Tatarusanu e micul Buffon,suporterii umple stadionul,echipa merge ceas,pepenii sunt verzi,morcovii sunt rosii,verde este varza!

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com