13 august 2009

Canicula se intoarce !


By on 8/13/2009 10:27:00 p.m.

Cel mai prostovan fotbalist care a evoluat vreodata in Romania se intoarce ! Claudiu Raducanu, surprins conducand cu 205 kilometri pe ora, desi avea permisul suspendat !
Fostul atacant stelist Claudiu Raducanu, acum la echipa Gaz Metan Craiova, a fost depistat, joi, pe Autostrada Bucuresti-Pitesti, pe sensul spre Capitala, circuland cu autoturismul proprietate personala Audi Q7 cu viteza de 205 km pe ora, in conditiile in care avea permisul de conducere suspendat.

Exista mai multe variante care l-au determinat pe Raducanu sa conduca masina fara carnet si mai ales cu asemenea viteza!Gurile rele spun ca era urmarit de caniculã care incerca sa il omoare.Alte variante spun ca se grabea spre Blocnotesul in care locuieste.O varianta ar fi si faptul ca a confundat Kilometrii pe ora cu .... "Kilele de motorina" :)) !
Nenorocirea vine la numai cateva saptamani dupa ce a semnat cu Gaz Metan Craiova din Liga a 2 a iar revenind la Bucuresti a stat blocat 3 ore in Gara de Nord,si pentru ca nu a gasit iesirea,a luat primu tren si s-a intors la Craiova.:))

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com