10 decembrie 2009

Arsene Wenger mandru de Carlos Vela!


By on 12/10/2009 08:07:00 p.m.


Oficialii de la Emirates au dezvăluit astăzi că au ajuns la un acord cu atacantul mexican Carlos Vela pentru prelungirea contractului, înţelegere scadentă la finalul anului. Deşi nu au vrut să divulge perioada pentru care este valabil noul contract, şefii de la Arsenal au spus că Vela va rămîne pe Emirates pentru o lungă perioadă de timp.
"Sîntem încîntaţi că vela a semnat un nou contract", a spus Arsene Wenger, managerul clubului. "Este un jucător foarte talentat şi deja am văzut de ce este în stare. Are numai 20 de ani şi timp destul să demonstreze că merită să joace la Arsenal. Am investit enorm de mulţi bani în el şi nu vrem să îl pierdem".

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com