6 decembrie 2009

Bomba sau petarda ?!


By on 12/06/2009 01:45:00 a.m.



Gigi Becali spune ca Tanase nu joaca nimic din cauza "Bombei Sexy" de care jucatorul nu se mai poate despartii."Sa detoneze bomba mai rar" , ii da sfaturi Becali vanzatorului de pepeni Cristian Tanase.Gigi Becali a mai adaugat ca nu poate sa doarma alaturi de Tanase sa il invete cum sa faca sex oral sau anal ,dar spune ca va lua masuri ca pepenarul Tanase sa intre in cantonament cu 4 zile inainte de meci pentru a evita ciocnirea cu bomba sexy.Si mama fostului fotbalist dopat de la Fc Arges a dat un interviu in care spune despre "Nimfã" ca umbla cu peruci,unghii false,ciocate cat calu si isi schimba numerele de telefon ca pe ciorapi.
"Cristi a mai dat-o afara din casa pe bomba dar se intoarce cerand iertare in genunchi cum stie ea mai bine", bate aluzie mama fotbalistului cu fatza de vanzator de aprozar."Nu o voi lasa in casa de sarbatori pe aceasta fata!" ,mai adauga Mama lui Tanase.

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com