2 ianuarie 2010

Ca esti prost ba ! Ptiu !


By on 1/02/2010 05:54:00 p.m.

Noul An nu a început cu bine pentru Giovani Becali. În timp ce vărul Gigi îşi punea ca dorinţă pentru 2010 împăcarea cu fanii, fostul impresar a fost implicat într-un scandal monstru într-un club de fiţe din Bucureşti.

Potrivit Cancan, Giovani a ajuns la două ore după miezul nopţii în Bamboo. Becali a fost însoţit de mai mulţi prieteni şi a încercat să îşi găsească un loc în cunoscutul club. Sursa citată dezvăluie că Giovani şi-a pierdut răbdarea când fratele proprietarului nu i-a făcut rost de masa cerută.

Cancan anunţă că în îmbulzeala creată, Giovani l-a îmbrâncit pe iubitul Ralucăi Sandu, Ciro Castellano. Scos afară cu bodyguarzii, Giovani l-a ameninţat pe Castellano! "Dacă era vorba de Nicu Gheară tot la fel făceaţi? O să vin şi eu cu 100 de mitraliere aici să rezolv problema", a urlat Giovani Becali, potrivit Cancan.

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com