8 ianuarie 2010

Un fleac ,i-a ciuruit !


By on 1/08/2010 09:21:00 p.m.

| Nationala de fotbal a statului Togo a fost ciuruita ! Vasluianul Akakpo impuscat in spate !

Fundaşul Richmond Forson a declarat, pentru ediţia on-line a cotidianului francez 20minutes, că Serge Akakpo, de la FC Vaslui, rănit la spate în urma atacului armat asupra autocarului cu care naţionala statului Togo se îndrepta spre Angola, a pierdut mult sânge, starea sa fiind gravă.

"Portarul nostru Kodjovi Obilale a fost rănit la picioare. Serge Akakpo, care joacă în România, a fost împuşcat în spate, în zona rinichilor. El a pierdut mult sânge, este grav. Ataşatul nostru de presă a fost rănit la braţ. Eu am fost cel care l-am bandajat în autocar. Glonţul i-a străpuns braţul. Au fost răniţi, de asemenea, antrenorul cu portarii şi medicul nostru, au fost împuşcaţi în picioare", a declarat Richmond Forson.
"S-a tras asupra noastră. S-a tras mult asupra autocarului cu care erau transportate bagajele şi care circula în faţa noastră. Cred că atacatorii credeau că noi suntem în acel autocar. Soldaţii care ne-au escortat au reuşit să-i respingă pe terorişti şi ne-au condus apoi la spital. Am văzut moartea cu ochii. Se trăgea, apoi era linişte. Apoi, după alte două minute să trăgea din nou. Ne-am aruncat toţi la podea, unii în alţii, Unii se rugau. Alţii le vorbeau răniţilor", a mai spus Forson.

"Din informaţiile mele, există şapte persoane care au fost rănite de rafalele de mitralieră. Sunt la spital, unde aşteptăm noi informaţii. Din ce ştim, au fost răniţi şoferul, medicul nostru, o persoană din delegaţie, antrenorul secund şi antrenorul cu portarii. De asemenea, au fost răniţi doi jucători", a declarat, la rândul său, jucătorul Alaixys Romao, citat de RMC.

Lacatus cu bautura in nas !
"Akakpo e bine ,a incasat doar doua gloante in spate!"
In timp ce Akakpo era mitraliat de catre teroristi in Angola , nemilostivul Lacatus cel cunoscut ca un ucigas de parinti dadea un interviu la televizor in care spunea ca nu e nimic grav.Dupa numai cateva minute colegul din defensiva nationalei Togoleze il contrazice pe Lacatus si spune ca starea e grava,Akakpo fiind impuscat in rinichi.

Vestea nu pare deloc una buna pentru nationalele care se vor deplasa in Africa de Sud in vara acestui an pentru turneul final ,se pare ca in afara de fotbal in vara vom avea si proba de tras la tir sau la autocare!

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com