31 martie 2010

Comunicat PELUZA CATALIN HILDAN 30.03.2010


By on 3/31/2010 02:04:00 a.m.

In urma reprobabilelor evenimente ce au socat intreaga opinie publica si publicul dinamovist in special din ultimele trei zile, noi, membrii PCH vrem sa ne facem cunoscuta pozitia fata de adevaratele gunoaie de la Dinamo, Nicolae Badea si Vasile Turcu, in ordinea pozitiei ocupata in organigrama clubului.

Sfidind orice fel de logica, calcind in picioare imaginea lui Catalin Hildan, cel care A MURIT PE TEREN PURTIND TRICOUL CU NUMARUL 11, persiflind familia indurerata a acestuia si scuipind in fata suporterii dinamovisti de pretutindeni (folosirea modului gerunziu nu este intimplatoare, ci are o profunda legatura cu domnul Badea), presedintele CA al FC Dinamo, dl Nicolae Badea, a decis sa-i acorde tricoul Unicului Capitan dlui Hirotomo Kani.

In dorinta de a argumenta gestul de o imbecilitate crasa, dl Badea, in stilu-i caracteristic mostenit din trecut, a dorit sa "ambaleze" totul intr-o insiruire de cuvinte fara sens si continut sperind ca ideea se va pierde undeva pe traseu.

Cuvinte mari, aparent incarcate de substanta, ca "parteneri de imagine" nu fac altceva decit sa mascheze saracia si mizeria in care se zbate clubul nostru, care de dragul citorva masini pentru angajati se vede in postura de a se prostitua si a-si lasa istoria calcata in picioare fara menajamente. Totul, evident, sub managementul extrem de competent al dlui Badea.

Il anuntam pe cel care expresia "mijloace specifice" il caracterizeaza perfect ca noi, cei care inca mai credem ca banii nu pot cumpara totul, nu vom asista pasivi, cum s-ar dori, si nu vom permite ca ororile sa se repete. Daca folosirea sintagmei "tricoul cu numarul 11 (...) va fi acordat cu titlu de exceptie partenerilor de imagine" si implicit a viitorului si a pluralului din ea incearca sa pregateasca terenul si sa ne indice ca acesta nu-i decit inceputul, represaliile vor fi dintre cele mai dure, indiferent de consecinte.

Nu ne explicam inca cum de un om care conduce companii cu standarde dintre cele mai inalte poate comite o asemenea gafa, dar ne explicam de ce letargicul departament de marketing al FC Dinamo nu i-a atras atentia: deoarece, de la infiintare, acest departament ar trebui sa aduca bani la bugetul clubului si public la stadion, nu-si justifica bugetul si, in general, existenta.

In timp ce rivalii nostri istorici au luat exemplul cluburilor mari din Europa si au inteles ca astfel de activitati pot genera venituri importante, deschizind o retea dezvoltata de magazine, noi inca ne chinuim cu doua(!!!) "Dinamobile", din care unul fantomatic, incarcat numai cu marfa la negru, neapartinind clubului Dinamo si un magazin de prezentare modest, branduit inteligent cu imaginea in marime naturala a lui Ze Kalanga.

Respectam compania Honda, calitatea produselor acesteia si parteneriatul semnat cu FC Dinamo, dar nu putem accepta acordarea tricoului sfint pentru noi, "cu titlu de exceptie", cum elegant se exprima dl Badea, NIMANUI. Sintem convinsi ca dl Hirotomo Kani, cunoscind sensul cuvintului onoare, in concordanta cu poporul din care face parte si cu filosofia de viata a acestuia, va intelege situatia.

Cerem in consecinta organizarea unei conferinte de presa in care dl Badea sa ceara scuze in primul rind familiei celui care a fost Catalin Hildan, precum si suporterilor pentru dezonoarea si rusinea adusa. De asemenea, dorim predarea tricoului de catre dl Hirotomo Kani in cadru oficial, de preferat la meciul de vineri, unui membru al familiei sau, in cel mai rau caz, al Peluzei Catalin Hildan.

Dorim de asemenea sa mentionam ca reactia de astazi a lui Cristi Hildan nu-l exonereaza pe dl Badea, ci intareste si confirma valorile dupa care cei doi frati au fost crescuti, dovedind o diplomatie necaracteristica actualei conduceri.

Referitor la reactia vicepresedintelui Vasile Turcu si la iesirea acestuuia la adresa lui Emilian Dolha, ne exprimam sincer regretele fata de progresul medicinei din ziua de azi. Daca alte lucruri se pot transplanta sau mari, inteligenta niciodata, iar expresia "purtator ilegal de creier", lansata de Cornel Dinu, colegul de generatie al celui care il saluta dupa ce primea bani ( pt cei ce nu-si aduc aminte este vorba de fosta mare glorie, Florea Dumitrache) se pare ca si-a gasit un nou adresant.

Adus la Dinamo pentru a suplini doua posturi, cel de pusculita de la miezul noptii si cel de bufon de serviciu, minionul Vasile Turcu nu si-a indeplinit cu brio nici una din cele doua sarcini.

Il anuntam ca Dinamo n-are nevoie de el, asa cum nici el n-are nevoie de Dinamo; in consecinta ii uram un calduros "drum bun" si il asiguram de "dragostea" noastra neconditionata pina la materializarea acestui lucru.

In concluzie, dorim ca cei doi sa stie ca un securist si un santierist mai au mult de lucru pina sa distruga complet spiritul dinamovist, iar urarile din vara, de pe tribuna oficiala, se aplica in continuare.

PELUZA CATALIN HILDAN

30 martie 2010


site : dinamomania.net

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com