30 martie 2010

Ultimele noutati din lumea fotbalului !


By on 3/30/2010 02:39:00 p.m.


*Ogararu dat afara de la Ajax prin scrisoare!


Fostul jucator al echipe de la capatul liniei 41 nu a mai jucat pentru Ajax de 1 an si mai bine si este obligat sa isi rezilieze contractu cu japka de catre Martin Jol printr-o scrisoare de concediere.

"O asemenea scrisoare de concediere este obligatorie incepand de la 1 aprilie pentru toti jucatorii aflati la final de contract", a spus Jol.


Pe langa Ogararu, Martin Jol a mai renuntat la Dennis Rommedahl, Marko Pantelici, Albert Luque si Javier Martina.

*Oficial : Ioan Andone a demisionat de la CSKA Sofia

"Imi pare rau ca nu am putut sa imi inchei munca in Bulgaria, insa familia are nevoie de mine in Romania. Rapid? Nu pot vorbi acum despre o alta echipa", ne-a declarat Ioan Andone.

Ioan Andone a schimbat 3 echipe in ultimile 9 luni , Al-Etiffaq,Al-Ahli si CSKA Sofia.Oare sa fie atat de indecisi si ordinari patronii cluburilor la care Andone a activat? sa fie oare ghinion? sau valoarea mediocra a tehnicianului

*Jackie Ionescu: "CFR este avantajată de arbitraje şi de bunăvoinţa unor echipe"

"Clujul e o echipă guvernamentală şi are o strategie specială. Sînt avantajaţi de arbitraje şi de bunăvoinţa altor formaţii, dar cred în continuare că totul va fi decis de valoare." a spus Jackie Ionescu pentru gsp.ro

*"Turcu se ascundea in gunoaie sa nu il gaseasca politia !"
Vasile Turcu isi primeste rasplata dupa ce l-a facut cu ou si cu otet pe Emilian Dolha. Fosta concubina a actionarului diamovist, Nina Toader, dezvaluie detalii picante din tineretea lui Vasile Turcu, in care acesta ar fi obisnuit sa doarma in containerele de gunoaie.

"O fi gresit portarul, se mai greseste la fotbal, dar nenorocitul de Turcu si-a dat din nou arama pe fata.Pot sa va spun fara nici o retinere ca el un gunoi, pentru ca în trecut obisnuia sa se ascunda în containerele cu gunoi, ca sa nu-l gaseasca politia.E un om fara educatie, care nu a respectat niciodata pe nimeni", a spus Nina Toader pentru Click.

"Pe mine m-a tratat ca pe un animal, pe muncitorii lui ca pe niste sclavi. A mâncat rahat când era mic si a ajuns miliardar furând, iar acum analfabetul îsi permite sa înjure pe toata lumea.Dumnezeu e sus si le vede pe toate!", a adaugat ea.

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com