7 iunie 2010

Ioan Becali atac la Razvan Lucescu ! "Sa vinã tasu' !


By on 6/07/2010 01:50:00 p.m.



"Ce-i un sfert de Cupa UEFA? Un fleac, acolo ajunge orice echipa dintr-un campionat mediocru care da totul pentru aceasta competitie. Si cine e Razvan Lucescu, pâna la urma urmei? La fiecare meci important îl confunda toata lumea cu taica-su... ce brand are Razvan? Am înnebunit de tot, de l-am pus pe el selectioner", a spus Giovani Becali

Giovani Becali a pretins ca nu il vrea pe Razvan Lucescu selectioner deoarece acesta nu are un brand pe masura obiectivului.

"Te bat Ucraina si Macedonia, iar noi învingem Honduras, o nationala care n-a batut decât Salvador si Trinidad Tobago. Avem o echipa cu jucatori de nivel mediu, doar câtiva fac fata la cel mai înalt nivel. Pe moment, e clar, ne trebuie un antrenor cu brand, cu nume în Europa, un selectioner respectat.

Sa-l aduca federatia pe taica-su lui Razvan, pe Mircea Lucescu. El are nume, brand, stie meserie si e respectat în lume. Daca Mircea Lucescu nu vrea sa-si înlocuiasca baiatul, sa vina Hagi sau Dan Petrescu. Ei au personalitate", a adaugat Giovani.

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com