2 noiembrie 2010

Arbitrii si cu Rapid se iubesc la infinit! Macelarie in Giulesti !


By on 11/02/2010 11:44:00 a.m.


Pandurii Tg-Jiu a mers aseara in Giulesti cu gandul de a scoate o remiza sau sa nu se faca de ras in fata echipe care toata lumea spunea are cel mai bun joc din campionat.Lucrurile au stat invers,Rapidul cu un joc slab, iar Pandurii cu multe ocazii si un joc consistent.Jucatorii rapidului nu au refuzat jocul pandurilor care au marcat de 3 ori si puteau primii si un penalty,insa tusierul si arbitrul de centru au anulat 2 goluri marcate corect pe motiv de offside si nu au dat un penalty la tinerea lui Orac in careu.Arbitrajul din repriza a 2 a este contestat de toti oamenii de fotbal iar mai ciudat este faptul ca in min 30 la egalarea pandurilor,Dinu Vama a coborat de la oficiala la vestiare.
Cristi Borcea si Gigi Becali au acuzat aseara pe presedintele rapidului de "jaf armat","hotie pe fata","masacru" si "macel".
"Cred că arbitrii ar trebui să facă un control psihiatric. Borcea e mic copil pe lîngă ce se întîmplă aici. E cel mai mare furt din fotbalul românesc, propun patronilor să mergem la preşedintele CCA să cerem socoteală!", a comentat şi Gigi Becali.

"S-a scris o nouă filă în Guinness Book, e penibil că au ajuns să conducă Rapidul astfel de specimene. E jenant, penibil, dezonorant! N-am văzut de cînd mă uit la fotbal aşa ceva, e un record, Drăgănescu şi Dinu Gheorghe au intrat în istorie. În felul ăsta, Rapidul are şanse mari la titlu", a acuzat şi Marian Iancu
"Ştiţi de ce nu s-a dus Rapid în Europa League? Pentru că la meciul Rapid - Braşov de anul trecut mi-a cerut să dau primă ca Braşovul să bată <ţiganii>, aşa cum zicea el!"
Cristi Borcea, acţionar Dinamo

"Dinu Gheorghe e un mercenar, asta a fost şi la vamă! Să mai scoată un cuvînt şi-i deschid dosarul, el e singurul vameş care şi-a dat demisia ca să n-ajungă la pîrnaie!"
Cristi Borcea, acţionar Dinamo
"În vară i-am zis lui că îl vrem la Dinamo, dar voiam să luăm dezlegările jucătorilor pe care i-a dus de la Braşov la Rapid, iar apoi să-i dau un şut în fund. Dar s-a prins, că e şmecher"
Cristi Borcea, acţionar Dinamo

"Arbitrajul a fost penal. Sînt chestiuni flagrante, iar noi am tăcut de fiecare dată pentru că am zis că au fost greşeli umane. Dar ce s-a întîmplat acum a fost hoţie pe faţă"
Arpad Paszkany, patron CFR Cluj

Condescu: "M-a sunat Copos şi mi-a spus că a fost jaf! Mi-a propus rejucarea meciului!"

"Dinu Gheorghe nu mai are nici un fel de credibilitate. În ceea ce mă priveşte, nu o să mai am încredere în ceea ce spune şi ceea ce face. Uitaţi-vă ce a făcut aseară...asta spune foarte mult. Ei ne acuzau pe noi că umblăm cu lucruri anormale şi ei ce fac? A mai fost şi public tot scandalul.... ", a spus Florin Prunea la sportro.

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com