10 noiembrie 2010

Scandal de mahala intre Marian Iancu si Piturca."Satanist homosexual si garoi /tigan borat"


By on 11/10/2010 12:00:00 a.m.


Patronul Politehnicii Timişoara, Marian Iancu, şi managerul general al Universităţii Craiova, Victor Piţurcă, au avut un schimb suburnan de replici la Contraatac, pe GSP TV.

Iancu: Vreau să-l întreb ceva pe domnul Piţurcă. Piţi, eşti homosexual?

Piţurcă: Cu garoi dintr-ăştia, cu cioroi, nu avem ce să facem. Cu astfel de oameni fotbalul se duce de rîpă. Umflatul strică tot, va distruge şi o echipă cu zeci de ani ani de istorie în spate. Numai fotbalul are de suferit. Mănîncă 25 de sandvişuri, nu se poate ridica din pat!

Iancu: Dar satanist eşti?

Piţurcă: A furat jucătorii lui FC Naţional! Magraonul se crede buricul pămîntului de cînd a intrat în fotbal! Garoiul e încă la pubertate, se vede asta şi pe faţa lui. Poate să păcălească masa de jos a societăţii, nu pe mine care sînt de zeci de ani în fotbal!

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com