30 decembrie 2010

Premiile "Japka de Aur 2010"


By on 12/30/2010 06:23:00 p.m.

Pentru prima data in cei 2 ani de existenta blogul sportiv Te Japka ofera premiile virtuale "Japka de Aur" pentru marile performante obtinute de fotbalul romanesc in acest minunat an plin de bucurii si realizari fotbalistice 2010!

CEL MAI "DE MARE PORK" ANTRENOR ROMAN AL ANULUI 2010 :
nominalizari : Marius Lacatus,Ioan Andone,Gigi Multescu,Gica Hagi,Mihai Stoichita
and the winner is ..... GHEORGHE HAGI care mai primeste si o vacanta de vis in comuna Fututa sa caute tinere sperante pentru a ii inrola la celebra academie.
PICIORUL DE LEMN AL LIGII I :
nominalizari : Bilasco,Onofras,Miranda,Bjelanovic,Dina
and the winner is ..... BILASCO i se acorda si un trunchi pe copac pe care scrie "asa nu"
OMUL CU PLASA PLINA :
nominalizari : Curca,Dolha,Stanca,Coman,Cernea
and the winner is .... CURCA cu mentiunea ca si clubul FC Dinamo primeste un premiu numit "Vai de curca lor"
SALATA DE VINETE :
nominalizari : Steaua,Dinamo,Craiova,CFR Cluj,Sportul
and the winner is ..... Steaua pentru ca desii Dinamo a dezamagit la fel de mult si campioana CFR Cluj si mai de pork, Steaua e nu-i asa cel mai mediatizat club din Romania si impactul e mai puternic la un asemenea premiu.
PREMIUL "LASA-TE FRATE DE COMENTAT MECIURI" :
nominalizari : Costi "Mocofanu" si a lui Pasare ,"Veveritza" Socol,","Numaratorul de cornere" Vochin, STS-ul
and the winner is ..... COSTI MOCOFANU si ai lui NU SE POATE,NU SE POATE,NU SE POATE.... i se mai acorda premiul "Ba uite ca se poate!"
TROACA DE PORCI TELEVIZATA :
nominalizari : contra-atac cu samuila si naum , informatia cu chican si lipovan , matinal cu beldie , simely tv cu mascariciul de Oprisan.
and the winner is .... MATINAL CU BELDIE pentru ca se difuzeaza cand altii inca mai dorm!
PREMIUL DE "EXCELENTA" pentru cel mai bun si experimentat ziarist din istoria omenirii din galaxie si nu numai : Nea Ovidiu Ioanitoaia ! premiul consta in salutari si un sarcofag langa Matusalem si Cleopatra ,bineinteles care nu va fi folosit in urmatorii 50 de ani pentru ca Nea Ovidiu este inca in putere si o tanara speranta a sportului si presei romanesti !Ii uram si La multi ani sa nu creada ca e o rautate !

1 japkomentarii:

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com