7 ianuarie 2012

SOCANT! Adevarul despre accidentul lui Nea Mircea! Patronul lui Dinamo Kiev, Igor Surkis a planuit atentatul cu vatmanul tramvaiului!Valentin Ceausescu si Iordanescu si ei implicati!


By on 1/07/2012 01:50:00 p.m.

Putini stiu adevarata cauza a accidentului lui Mircea Lucescu!Jurnalistii impecabili si echidistanti "Te japka", scoliti la Harvard,Princeton si Carnegie University, au aflat culisele unui accident "barbar" in care victima a fost "colosul" Mircea Lucescu!

Satui de performanta si "hegemonia" lui "Nea Mircea" ,dusmanii "de-o viata" a acestuia, au planuit sa puna capat vietii celui mai bun manager-antrenor roman de la Burebista si Ceausescu incoace! Igor Surkis patronul celor de la Dinamo Kiev se pare ca a oferit o suma colosala vatmanului care conducea tramvaiul cu pricina.Vatmanul avea ca obiectiv doar ranirea superficiala a lui Lucescu si sperierea acestuia ,insa pe fir au intrat inamicii care l-au "vanat" toata cariera pe "Il Luce",Valentin Ceausescu si Iordanescu ajutati de Nea Imi ,care au platit o femeie pentru orice eventualitate in cazul in care Lucescu scapa de ciocnirea cu tramvaiul, "femeia-asasin" avea sa termine treburile intrand in plin in partea stanga unde "Nea Mircea" invartea volanul mai ceva decat rotatiile jucatorilor in echipa Sahtiorului.

Se pare ca suntem singurii care cunoastem aceste detalii iar politia nu ia in seama decat ipoteza unui simplu accident provocat de o neatentie a "colosului" din Donetsk.


2 japkomentarii:

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com