9 iunie 2012

EURO 2012 / 4 milioane de romani sunt privati de 13 partide de la turneul final. Comunistii de la TVR au vandut drepturile tv in secret catre Dolcesport.


By on 6/09/2012 01:03:00 a.m.

Desi toti romanii platesc separat abonament la televiziunea romana fata de providerul de cablu , televiziunea publica s-a pisat pe telespectatori si pe poporul roman vanzand practic pe ascuns drepturile tv pentru 13 partide de la EURO 2012 dintre care Germania vs Portugalia,Franta vs Anglia ,Portugalia vs Olanda.

Astfel doar 1 milion de romani, cifra abonatilor Dolce pot vedea meciurile amintite mai sus pe parcursul turneului final in timp ce 4.5 milioane de romani ,cifra abonatilor RCS-DIGI  sunt obligati sa urmareasca partidele pe streaminguri pirat de la unguri sau rusi.


sursa ziarul ring :

Reprezentanţii PSD în CA al TVR, Anne Jugănaru şi Cristian Niţulescu, au dezvăluit, pentru „ring”, că preşedintele-director general al SRTV, Alexandru Lăzescu, numit în funcţie de Traian Băsescu, a sublicenţiat către Dolce, pentru trei milioane de euro, pe o perioadă de trei ani, transmisiuni sportive internaţionale pentru care televiziunea publică a achitat, din bani publici, peste 30 de milioane de euro. „Contractul pe trei ani dintre TVR şi Dolce e jaf pe bani publici, cu responsabilitat ea directă a preşedintelui-director general Lăzescu. TVR a plătit pe Campionatul European de fotbal 9,3 milioane de euro. Lăzescu a sublicenţiat către Dolce transmisiile acestui campionat de fotbal, 100 de ore de la Olimpiada din această vară (eveniment cumpărat cu 12 milioane de euro) şi de la Campionatul Mondial de fotbal. În primele trei zile de la Euro, TVR va difuza live partidele de la ora 19.00. Cele mai importante meciuri sunt de la ora 21.30 şi vor fi difuzate în direct doar de Dolce, TVR urmând să difuzeze doar înregistrări. Asta înseamnă că, doar în primele trei zile, TVR pierde aproape un milion de euro. În total, Dolce va difuza în direct 12 meciuri, în valoare de 3,6 milioane de euro. În contrapartidă, TVR a luat de la Dolce 51 de meciuri din Liga lui Mitică, dintre care în primul sezon a difuzat un singur meci. De asemenea, TVR a luat de la Dolce trei milioane de euro pentru cei trei ani, în condiţiile în care TVR pierde în trei zile un milion de euro. Dolce a plătit probabil până acum în jur de două milioane de euro. Nouă, membrilor CA al TVR, ni s-a refuzat dreptul de a vedea acest contract cu toate anexele, semnat de Lăzescu. Contractul e complet defavorabil nu doar televiziunii publice, dar şi interesului public şi al cetăţenilor plătitori de taxe. Contractul e semnat, nu se mai poate face mare lucru, dar Lăzescu trebuie să răspundă pentru acest jaf pe bani publici. În mod normal, toate meciurile cumpărate de TVR trebuie difuzate în direct de televiziunea publică”, a declarat Cristian Niţulescu.
 
ATENTIE, in articol se spune ca pentru 3 000 000 euro, TVR-ul a sublicentiat drepturi de transmisie cumparate cu 30 000 000 euro din BANI PUBLICI pentru urmatori 3 ani: CE Fotbal 2012, OLIMPIADA DE VARA 2012 si … CM FOTBAL 2014 !!!!!!!!

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com