6 iunie 2012

Echipa nationala a Romaniei, taraba plina cu rebuturi ale samsarilor din fotbalul romanesc!


By on 6/06/2012 04:05:00 p.m.

Desi obisnuiti ani la rand cu calificari ratate pe banda rulanta, suporterii romani ,in naivitatea lor tot mai spera si isi mai doresc ca echipa Romaniei sa mai joace un fotbal macar la nivelul Ciprului sau Albaniei. Realitatea este una simpla , nationala de ani buni nu mai reprezinta tara si nu mai face o obisnuinta in a performa sau a ataca in mod realist o campanie de calificare la un turneu final. Nationala lui Piturca,Flocea,Neagoe sau Boldici  este bazarul,"ebay-ul",complexul europa al impresarilor si in special a fratilor albanezi Becali.

Pentru a ajunge in primul 11 al lui Piturca nu ai nevoie de prezente,goluri,assisturi si partide bune la echipa de club. Daca esti intr-o situatie disperata,si freci banca de rezerve la echipa de club cu lunile , atunci Victoras Becali iti pune o pila buna si te propulseaza direct in primul 11 al nationalei, cu putin noroc in 2-3 amicale vei putea fi remarcat.Daca te numesti Daniel Niculae, ai 20 de partide in 3 ani la echipa de club ,mai esti si ATACANT si ai marcat 4 goluri in tot sezonul,esti perfect pentru atacul nationalei,pentru ca oricum postul de atacant in viziunea lui Piturca e in plus ,important e sa nu primesti gol si sa marchezi eventual cu ceafa sau cu nasul la singura oportunitate si aia vai mortii ei.

Concluziile sunt simple,jucatori profesionisti de fotbal din Romania,daca vreti sa pasiti vreodata in anturajul nationalei sau sa existati macar in "lumea fotbalului bun" din Romania , semnati cu fratii albanezi Becali, ei sunt trecutul,prezentul si viitorul.Chiar daca aveti piciorul amputat,credeti ca Michael Jordan a fost atacant la Manchester United si vizitati foarte des Bulgaria,locul de unde a venit Lionel Messi, important e sa va reprezinte "albanezul" , fara fratii becali viata e pustiu!

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com